Imobile, bunuri, echipamente și instalații Instalații, echipamente și utilaje de construcții și agricole

Ce este asigurat

Indiferent de domeniul în care activăm echipamentele și utilajele joacă un rol important, însă în construcții și agricultură acestea sunt esențiale. Blocarea activității datorită defectării unui echipament sau neîndeplinirea sarcinilor contractuale datorită furtului unui utilaj, sunt scenarii posibile.

Însă, cu protecția oferită de noi, îți poți continua activitatea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Preluăm în asigurare utilajele agricole, utilajele de drumuri, macarale, utilajele speciale, precum și alte utilaje și instalații nesupuse înmatriculării.
Și îți oferim protecție dublă prin acoperirea acestora atât în timpul derulării activității cât și în repaus – atunci când ele sunt depozitate în spații special amenajate deschise sau închise.

Pentru ce ai nevoie

Euroins îți va acorda despăgubiri pentru pagubele produse bunurilor tale asigurate ca urmare a unor căderi/răsturnări, coliziuni, ca urmare a neglijenței și chiar a unei erori de operare ale angajaților tăi.

De asemenea vandalismul, furtul, avariile accidentale, fenomenele atmosferice, incendiul sau căderile de corpuri aeriene sunt riscuri acoperite.

Cât costă

Pentru un utilaj agricol de 10.000 euro poți plăti o primă anuală între 75 euro și 95 euro. Pentu un utilaj folosit în construcții, de aceeași valoare, prima anuală este între 80 euro și 100 euro.

Bineînteles, prima de asigurare poate să difere și în funcție de clauzele alese, de vechimea echipamentului și de nivelul franșizei solicitate (partea din daună acoperită de către tine). Te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.