Nu ești niciodată singur: Servicii de asistență medicală de la Euroins

Problemele de sănătate sunt imprevizibile, iar dacă vrei să beneficiezi de servicii asistență medicală de înaltă calitate, acest lucru vine de cele mai multe ori la pachet cu niște costuri pe care puțini și le pot permite.

Soluția recomandată în acest caz este o poliță de asigurare de sănătate, care acoperă multe dintre investigațiile și procedurile de bază, astfel încât tu să poți interveni prompt pentru rezolvarea problemelor de sănătate, fără a-ți destabiliza bugetul.

În cadrul Euroins, facilităm accesul la servicii asistență medicală în regim privat pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri cu soluții practice și echitabile, destinate unui spectru larg de nevoi medicale. Dacă ai încheiată o poliță facultativă de sănătate la noi, poți beneficia de o varietate extinsă de acoperiri, în funcție de tipul de produs pe care l-ai contractat.

De ce servicii asistență medicală vei beneficia prin Euroins?

Fie că ai încheiat o poliță standard sau premium, asigurările de sănătate de la Euroins acoperă un set de beneficii de bază, comun pentru orice tip de pachet. Astfel, indiferent de opțiunea ta, vei avea acces la următoarele servicii de asistență medicală:

  • call-center cu medici specialiști, disponibil 24h/24, 7 zile din 7, prin care vei obține consiliere medicală primară, indicații generale despre cele mai bune opțiuni de tratament, dar și recomandări pentru investigații ulterioare (acolo unde este cazul).
  • acces la investigații și proceduri medicale în peste 950 de centre medicale din rețeaua națională de parteneri Euroins;
  • sprijinul echipei Euroins pe tot parcursul procesului medical: efectuăm pentru tine toate programările necesare investigării și rezolvării problemei tale.

De ce merită să apelezi la ajutorul Euroins?

Sănătatea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, însă, de cele mai multe ori, problemele neprevăzute și costurile ridicate ale serviciilor medicale îi determină pe mulți să amâne vizita la specialist. 

Serviciile Euroins sunt gândite tocmai pentru a soluționa astfel de cazuri. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu pachete avantajoase, adaptate fiecărui buget, dar și cu o serie de beneficii unice: nu doar că îți facilităm accesul rapid și confortabil la servicii medicale în sistem privat, ci îți și stăm alături la fiecare pas pentru a ne asigura că recuperarea ta este completă.

Nu mai lăsa costurile să nu mai fie un impediment în calea sănătății tale. Alege soluțiile Euroins.

Vrei să te bucuri de servicii asistență medicale în sistem privat fără să-ți faci griji pentru costurile imprevizibile? Te așteptăm cu mai multe informații despre pachetele noastre de asigurare medicală aici:

Completează formularul de ofertă, iar colegii noștri te vor contacta pentru consiliere suplimentară și îți vor transmite o ofertă personalizată pe nevoile tale.

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1277.

Structura acestora poate fi consultată aici.