• Engleza EN
Practici sporturi de iarna pe partiile din Romania? Cine te asigura?

 

Majoritatea iubitorilor de sporturi de iarna constientizeaza importanta asigurarii in cazul unui nefericit accident produs pe o partie si isi incheie o polita speciala inainte de a pleca in vacanta in strainatate. Ce se intampla insa cu cei care practica sporturi de iarna pe partiile din Romania? Riscurile la care se expun sunt cel putin la fel de mari si in tara, insa, in cazul producerii unui accident, protectia lor nu este aceeasi.

“In 2013 vom lansa noi produse de asigurare de calatorie, care sa satisfaca si nevoile clientilor care doresc sa practice sporturi de iarna pe partiile din Romania, nu doar in strainatate. De asemenea, vom putea oferi in curand si produse de asigurare destinate cetatenilor straini care doresc sa viziteze Romania”, ne-a declarat Mihnea TOBESCU, CEO, EUROINS Romania.

Pe piata asigurarilor de asistenta si cheltuieli medicale adresate practicantilor de sporturi extreme EUROINS este cunoscuta in special pentru produsul sau “Adventure”. Conform declaratiilor reprezentantilor companiei, vanzarile in sezonul de iarna 2012-2013 pentru acest produs s-au situat la acelasi nivel comparativ cu cele ale sezonului 2011-2012. Se asteapta insa ca la sfarsitul trimestrului I al anului 2013 sa inregistreze un avans al subscrierilor, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

 “Produsul nostru Adventure a fost conceput special pentru clientii dornici de aventura, pentru cei care vor adrenalina asigurata. Le urmarim constant solicitarile si incercam sa ne pliem cat se poate de repede pe noile lor nevoi.Spre exemplu, am ales sa extindem clauza prin care asiguram pierderea, furtul sau deterioarea bagajelor si pentru echipamentul de schi, masura apreciata de asiguratii nostri”, a completat Mihnea TOBESCU.

Conform liderului EUROINS, alte avantaje ale asigurarii “Adventure” ar fi si acoperirea atat a daunelor produse in timpul practicarii unui sport extrem, cat si a altor accidente sau imbolnaviri care pot aparea pe parcursul deplasarii, asiguratii nefiind nevoiti sa achizitioneze doua polite de asigurare medicala.

Totodata, in cazul in care imbolnavirea sau accidentul survenit in perioada de valabilitate a contractului de asigurare necesita spitalizare si dupa incetarea perioadei de asigurare, exista posibilitatea extinderii valabilitatii politei pentru o perioada de maxim 14 zile calendaristice. De altfel,  aceasta este o particularitate valabila pentru toate politele medicale de calatorie in strainatate oferite de EUROINS Romania.

 

Asigură-te aici