Parteneri

Service auto

Ne mândrim cu faptul că avem parteneriate cu peste 900 de Service-uri Auto în toată țara. Dintre acestea, peste 300 sunt de tip Reprezentanță pentru majoritatea brandurilor auto din România.

Există două aspecte importante în rândul partenerilor noștri. În primul rând este profesionalismul de care dau dovadă, iar în al doilea rând este faptul că ei oferă asistență persoanelor implicate în evenimentele rutiere pentru constituirea online a dosarelor de daună. Euroins este compania de pe piață cu cel mai bun timp de răspuns în deschiderea dosarelor de daună online, de la momentul avizării evenimentului rutier.

Profesionalismul este un criteriu pentru a face parte din rețeaua Euroins

Service-urile auto colaboratoare din rețeaua noastră vin in sprijinul clienților cu informațiile necesare, oferă asistență în clarificarea modului de despagubire, încât să fie corect și potrivit pentru clienți. Transparența oferită îi ajută pe clienți să treacă mai ușor peste disconfortul pe care îl simțim cu toții atunci când trebuie sa ne reparăm mașina.

Suntem în permanentă căutare de parteneri de încredere, dornici să lucreze la standarde înalte și care pun clientul în centrul atenției. Dacă ești un service care îndeplinește aceste cerințe, te îndemnăm să completezi formularul de mai jos, iar noi vom reveni către tine pentru a pune bazele unei colaborări alături de echipa Euroins.

Devino partener

Reprezinți un service auto și nu te faci parte din rețeaua noastră? Dacă ești interesat să colaborezi cu Euroins, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.

Euroins

Misiunea noastră este liniștea ta. Riscul producerii unor evenimente nedorite face parte din viață. Asigurările de la Euroins sunt soluții pentru ca în astfel de momente, bugetul tău să fie protejat.

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1408.

Structura acestora poate fi consultată aici.

Îți mulțumim că ai vizitat euroins.ro

Deoarece punem mare preț pe satisfacția clienților, părerea ta este foarte valoroasă pentru noi. Am aprecia să ne oferi un răspuns la următoarea întrebare.

Deloc Foarte probabil