Parteneri

Centre medicale

Sănătatea, siguranța și confortul asiguraților noștri sunt foarte importante pentru noi.

Serviciile medicale acoperite de asigurările de sănătate de la Euroins pot fi accesate într-o rețea de peste 950 de clinici și puncte de lucru, la nivel național.

Asigurații Euroins vor suna la Call Center-ul medical Euroins (031.9483), unde vor fi preluați de către un medic care îi va ajuta să obțină o programare la una dintre clinicile partenere Euroins, în funcție de necesitățile medicale ale acestora, preferințe și disponibillitate.

În cazul accesării serviciilor medicale acoperite de planul de asigurare într-una dintre clinicile partenere Euroins, asigurații nu vor fi nevoiți să achite serviciile medicale.

Costurile serviciilor medicale acoperite de către planul de asigurare vor fi achitate de către Euroins direct către clinica medicală parteneră.

Ne dorim ca asigurații noștri să își recapete cât mai repede sănătatea, fără să aibă grija costurilor, astfel încât suntem într-o continuă extindere a rețelei de parteneri medicali.

Reprezinți o clinică medicală și nu te regăsești pe hartă? Dacă ești interesat să colaborezi cu Euroins, ne poti contacta prin completarea formularului de mai jos.

Devino partener

Dacă reprezinți o clinică medicală și ești interesat să colaborezi cu noi, ne poți contacta prin completarea formularului.

Euroins

Misiunea noastră este liniștea ta. Riscul producerii unor evenimente nedorite face parte din viață. Asigurările de la Euroins sunt soluții pentru ca în astfel de momente, bugetul tău să fie protejat.

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1277.

Structura acestora poate fi consultată aici.