Parteneri

Brokeri

Construim parteneriate câștig-câștig.

Colaborând cu peste 200 de brokeri, soluțiile noastre ajung cu ușurință la clienții din toată țara.

Brokerii apreciază la Euroins paleta largă de servicii și soluții pe care le punem la dispoziția lor și a clienților lor. Urmărim dezvoltarea relației de colaborare, bazată pe beneficiile oferite de Euroins Romania distribuitorilor săi, campanii promoționale în vederea diversificării portofoliului de produse deținute de clienți.

Pe tot parcursul relației, toți partenerii Euroins beneficiază de informații asupra evoluției industriei de asigurări, tendințe privind obiceurile clienților, suport constant în înțelegerea și marketarea produselor, inclusiv sesiuni de training și un departament specializat de suport.

Euroins

Misiunea noastră este liniștea ta. Riscul producerii unor evenimente nedorite face parte din viață. Asigurările de la Euroins sunt soluții pentru ca în astfel de momente, bugetul tău să fie protejat.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 694.

Structura acestora poate fi consultată aici.