• Engleza EN
Mihnea TOBESCU este noul Director General al EUROINS România

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti                                          1 octombrie 2012


Mihnea TOBESCU este noul Director General al EUROINS România

Începând de astăzi, Mihnea TOBESCU preia atribuţiile de conducere ale EUROINS România, ocupând funcţia de CEO al companiei.

„Preiau cu entuziasm noua mea funcţie în cadrul EUROINS România. Piaţa de asigurări reprezintă în acest moment un mediu de business cu multe provocări, dar şi oportunităţi de a dovedi că un management eficient poate combate efectele crizei, care lovesc de atâta timp asiguratorii. Sunt convins că, alături de echipa dinamică de la EUROINS România vom avea rezultate foarte bune, consolidând poziţia companiei în piaţa românească de profil”, declară Mihnea TOBESCU, CEO, EUROINS România.

Mihnea TOBESCU este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai constanti manageri în asigurări din România. A fost liderul diviziei româneşti de asigurări generale a American International Group timp de peste 15 ani. Astfel, Mihnea TOBESCU a condus operaţiunile AIG în România în toate etapele de evoluţie ale companiei, din anul 1997, printr-o serie de transformări şi rebranding-uri repetate.

„Printre obiectivele pe care mi-am propus să le ating alături de colegii mei din cadrul EUROINS România se află diversificarea liniilor de business care stau la baza dezvoltării companiei şi a portofoliului de produse. Toate acestea ne vor ajuta să venim mai uşor în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienţilor noştri”, a completat Mihnea TOBESCU.

EUROINS România, membră a grupului EUROHOLD din 2007, a fost şi este în continuare intr-un proces permanent de dezvoltare pe piata de asigurari din Romania, iar acest lucru s-a reflectat în creşterea cotei de piaţă a companiei, EUROINS România ajungând la jumătatea anului 2012 pe locul 6 în topul companiilor de asigurare, cu o cotă de piaţă de 6,97 %.

 

Despre EUROINS România

EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.

 

Asigură-te aici