• Engleza EN
Fitch acordă ratingul BB- societăţii de asigurări Euroins Romania

2 noiembrie 2017

Euroins Romania Insurance-Reinsurance SA a primit din partea Fitch Ratings ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă, potrivit unui anunţ oficial al agenţiei de rating. 

Acest rating este un semnal pozitiv asupra succesului operaţiunilor Euroins Romania şi al eforturilor coordonate ale acţionarilor de a-i menţine poziţia pe piaţa locală de asigurări. Euroins le mulţumeşte tuturor clienţilor care au ales produsele sale de asigurare şi îi asigură de puterea sa financiară. 

Compania a încheiat anul 2016 pe locul 5 în topul asigurătorilor, cu venituri de 870 de milioane de lei din prime brute subscrise. 

În prezent, compania se concentrează pe creşterea continuă a calităţii şi diversificării portofoliului său de asigurări, cu obiectivul principal de a menţine şi consolida poziţia pe piaţă a companiei şi de a îmbunătăţi continuu rezultatele financiare.


Euroins Romania şi Euroins Insurance Group

Euroins România este una dintre cele mai mari societăţi de asigurare din România. Compania face parte din Euroins Insurance Group (EIG), unul dintre cele mai mari grupuri de asigurări independente de pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, respectiv Europa de Sud-Est. EIG operează în şapte ţări europene şi deţine companii de asigurări în patru din acestea: Bulgaria, România, Macedonia şi Ucraina. EIG operează şi în Grecia din 2014. Grupul are peste doua milioane de clienţi, 1.600 de angajaţi şi venituri anuale de 300 de milioane de euro. EIG este subsidiara Eurohold Bulgaria – companie de top listată pe bursele de la Sofia şi Varşovia. Eurohold Bulgaria operează în ţările din Europa Centrală şi de Est, respectiv Europa de Sud-Est, concentrându-se pe servicii financiare non-bancare şi management de active.

www.eig.bg www.eurohold.bg


Asigură-te aici