• Engleza EN
Euroins Romania va ajusta primele de asigurare RCA pentru şoferii în vârstă de până la 24 de ani

Euroins Romania anunţă intenţia de a ajusta, începând din 2015 şi condiţionat de aprobarea ASF, primele de asigurare auto obligatorie RCA pentru şoferii cu vârste de până la 24 de ani, pentru a le permite tinerilor posesori de automobile să circule legal, contribuind astfel la efortul general de creştere a ratei de asigurare la nivel naţional.

Euroins Romania va adopta această măsură fără precedent ca urmare a revenirii sănătoase a businessului în cursul anului 2014, pe fondul îndeplinirii principalelor condiţii de funcţionare impuse de ASF şi îmbunătăţirea portofoliului de asigurări.

În spiritul reglementărilor ASF ce impun menţinerea unui business puternic şi sănătos, Euroins Romania va continua eforturile de segmentare în celelalte categorii, pentru a oglindi cât mai fidel obiceiurile consumatorilor aşa cum sunt ele relevate de datele statistice. Compania estimează că va înregistra creşteri anul viitor pe categoria RCA, în urma introducerii de noi criterii de departajare şi evaluare, mai detaliate şi în conformitate cu reglementările în vigoare.

Euroins Romania estimează că 2015 va fi un an bun pentru piaţa asigurărilor, bazat pe un business sănătos şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 

Asigură-te aici