• Engleza EN
Euroins Romania semnează parteneriate cu membrii ACODAREN

Bucureşti, 15 iulie, 2020

Euroins România Asigurare Reasigurare SA anunţă încheierea unui parteneriat pe termen lung cu membrii ACODAREN - Asociația Concesionarilor Dacia, Renault, Nissan, prin care beneficiarii despăgubirilor în baza poliţelor RCA vor avea acces la reparaţii de cea mai bună calitate.

Cu aproape 70 de membri, ACODAREN este cea mai mare asociaţie de service-uri auto de marcă, acoperind practic tot teritoriul naţional cu servicii de reparaţii pentru autovehiculele Dacia, Renault şi Nissan.

Parteneriatul cu societăţile membre ACODAREN include, pe lângă achitarea unor creanţe financiare, şi stabilirea unei colaborări astfel încât autovehiculele avariate şi reparate în baza unui dosar de daună emis de către Euroins Romania să fie livrate posesorilor mai repede.

Euroins Romania rămâne deschisă acordurilor reciproc avantajoase cu toate societăţile comerciale specializate în reparaţii auto cu condiţia ca toate tarifele să poată fi agreate în concordanţă cu statisticile oficiale existente până la acest moment.

 

www.eig.bg www.eurohold.bg

Asigură-te aici