• Engleza EN
EUROINS România este asiguratorul Parohiei Sfântul Pantelimon şi va oferi despăgubirile necesare în cel mai scurt timp

 

În contextul mediatizatului incendiu care a afectat la începutul acestei săptămâni Biserica Sfântul Pantelimon din Bucureşti, EUROINS România, companie asiguratoare a Parohiei Sfântul Pantelimon, informează că va soluţiona acest caz în cel mai scurt timp posibil. Astfel, o echipa EUROINS analizează în acest moment informaţiile care conduc la evaluarea prejudiciului şi al cuantumului daunei.

„Atât clădirea Bisericii Sfântul Pantelimon, cât şi bunurile aflate în interiorul acesteia, sunt asigurate de EUROINS. Specialiştii noştri au efectuat deja constatarea necesară în astfel de cazuri, ştim că pierderile sunt însemnate şi că valori precum icoanele distruse sunt greu de înlocuit, însă vom acţiona cât se poate de repede, astfel încât biserica să fie readusă curând la starea sa iniţială”, a declarat Iulius Alin BUCŞA, Director General, EUROINS România.

Parohia Sfantul Pantelimon este asigurată de EUROINS România prin poliţa cu numărul HC 20124, încheiată pentru clădire şi bunuri. Prin această poliţă, Parohia este asigurată împotriva riscurilor de inundaţii, fenomene atmosferice, alunecări de teren, cutremur, avarii la instalaţia de apă şi vandalismul, cu menţiunea că bunurile sunt asigurate şi împotriva riscului de furt.

EUROINS România a subscris în anul 2011 peste 310.000 de poliţe pentru clădiri, persoane fizice şi juridice, reprezentând un număr semnificativ de asiguraţi adăugaţi în portofoliul non-auto. S-a înregistrat astfel pe acest segment un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% faţă de anul precedent. Dezvoltarea portofoliului pe segmentul non-auto reprezintă de altfel un element esenţial în strategia de dezvoltare a companiei.

 

 

Asigură-te aici