• Engleza EN
Euroins România atacă piaţa de asigurări de sănătate

Bucureşti - 29 august 2016

Euroins România extinde gama de produse de asigurare cu asigurarea de sănătate EuroProtect, valabilă într-o reţea de peste 460 de clinici medicale şi parteneri.

Clienţii care optează pentru asigurarea EuroProtect pot alege între trei planuri de asigurare de bază şi pot adăuga două clauze, iar prima de asigurare este fixă pentru produsul ales, indiferent de vârstă sau gen, plata fiind trimestrială, semestrială, sau anuală. Pentru clienţii care îşi includ în asigurare şi membrii familiei – fiecare putând alege altă combinaţie de pachete de bază şi clauze – prima de asigurare finală beneficiază de o reducere de 25%.

Un alt avantaj îl constituie decontarea directă între Euroins România şi prestatorul serviciilor medicale, care scuteşte asiguratul de orice efort financiar sau birocratic.

În funcţie de planul de bază şi clauzele alese, clienţii pot beneficia de consultaţii, analize de laborator, investigaţii medicale, prevenţie, etc., incluzând clauze suplimentare: spitalizare şi intervenţii chirurgicale, asistenţă medicală de urgenţă. Poliţa de asigurare se emite şi se acordă pe loc, fără evaluarea medicală a stării de sănătate sau drumuri suplimentare.

EuroProtect este un produs de asigurare de sănătate atractiv şi pentru companii, în special ca instrument de completare a pachetelor salariale şi beneficiu nefinanciar pentru angajaţi.

Euroins România este una dintre cele mai mari societăţi de asigurare din România, fiind pe locul 5 cu o cotă de 10,52% în piaţa de asigurări generale, la nivelul primului trimestru din 2016. Euroins România are peste 470 de angajaţi şi 46 de agenţii teritoriale, precum şi peste un milion de clienţi. Societatea face parte din Euroins Insurance Group.

www.euroins.ro, www.euroins-online.ro  

 

Despre Euroins Insurance Group

EUROINS INSURANCE GROUP este unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în piețele de asigurări din CEE şi SEE. Compania oferă un portofoliu complet de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă. Având sediul central la Sofia, grupul operează în 7 ţări din regiune şi deține o cotă de piață de aproximativ 7% în Bulgaria, România și Macedonia, iar în 2014 a început operaţiunile în Grecia. Grupul are peste 2 milioane de clienţi, 1,400 de angajaţi şi venituri de peste 250 de milioane de euro.

EUROINS INSURANCE GROUP este subsidiara EUROHOLD BULGARIA – una din marile companii din Bulgaria, listate la bursele din Sofia şi Varşovia, cu principalul obiect de activitate serviciile financiare non-bancare şi administrarea activelor.

 

www.eig.bg   www.eurohold.bg 

Asigură-te aici