• Engleza EN
Euroins are o reţea cu aproximativ 90 de service-uri cu decontare directă în beneficiul şoferilor

 

INFORMARE DE PRESĂ
Bucureşti - 22 ianuarie 2014

Euroins România anunţă disponibilitatea unui număr de aproximativ 90 de centre autorizate de reparare a autovehiculelor prin decontare directă la nivel naţional, în efortul de a îmbunătăţi serviciile oferite consumatorilor români. Astfel, şoferii români care au poliţe RCA de la Euroins sau care au fost implicaţi în incidente rutiere cu posesori de poliţe RCA de la Euroins se pot adresa acestor service-uri auto pentru reparaţii, plata făcându-se prin decontare directă. 

Decontarea directă scuteşte persoana care solicită remedierea daunelor la autoturisme pe baza unei poliţe RCA de nevoia de a plăti personal operaţiunea respectivă, contravaloarea fiind achitată direct de către societatea de asigurare, cu condiţia ca reparaţia să fi fost executată la un service cu care există un acord de decontare directă. 

Procedura este simplă: după constatarea daunelor la autovehicul la unul din centrele de daune, posesorul/proprietarul autovehiculului trebuie să întrebe agentul constatator care sunt service-urile cu care Euroins are acord de decontare directă pentru a fi rutat la unul dintre acestea. Întrebarea poate fi adresată şi la numerele de Call Center 0800.410.412 şi 0800.410.413. Principalele avantaje ale reparaţiilor la service-urile cu care Euroins are acord de decontare directă constau în faptul că posesorul/proprietarul autovehiculului nu mai trebuie să achite reparaţia şi să aştepte apoi plata despăgubirii de la societatea de asigurări. 

În eventualitatea în care totuşi posesorul/proprietarul unui autovehicul ce necesită reparaţii în baza unei poliţe de asigurare RCA doreşte să efectueze operaţiunea respectivă la un service cu care societatea nu are acord de decontare directă, este recomandabil să se asigure că la întocmirea devizului de către service-ul respectiv sunt respectate soluţiile tehnologice stabilite cu asiguratorul şi sunt respectate normativele de reparaţie emise de producătorul respectivului autovehicul.


Despre EUROINS România

EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.

 

Asigură-te aici