• Engleza EN
EUROINS – Partener al campaniei “O vacanta asigurata”

EUROINS a sprijinit in calitate de Partener prima campanie nationala de informare a populatiei privind asigurarile medicale de calatorie in strainatate.

Campania "O vacanta asigurata" organizata, in parteneriat, de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si Radio EUROPA FM a oferit unui numar de peste un milion de romani toate informatiile necesare despre asigurarile medicale de calatorie si despre cum le pot fi acestea de folos in cazul in care intampina probleme de sanatate in strainatate.

Aceasta a continuat seria de proiecte demarate de APPA, menite sa creasca gradul de informare si educare in asigurari in randul publicului din Romania, care si-au gasit mereu un Partener de incredere in EUROINS.

Materialele informative au ajuns la publicul larg, atat prin intermediul promoterilor, cat si prin intermediul ziarelor Libertatea si Romania Libera. De asemenea, brosurile campaniei au fost distribuite si in marile complexe comerciale din Bucuresti si din principalele orase ale tarii.

Asigură-te aici