• Engleza EN
EUROINS – Partener al Campaniei “Ce faci in caz de accident?”

EUROINS a fost Partenerul unei noi etape a celei mai mari campanii nationale de educare si informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare – “Ce faci in caz de  accident?”. Aceasta a fost derulata intre 20 si 26 iunie, in parteneriat, de catre CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sustinerea Radio EUROPA FM si cu sprijinul intregii industrii de asigurari.

Astfel, circa 3 milioane de exemplare ale Brosurii "Ce faci in caz de accident?" au fost distribuite in Bucuresti si in principalele 20 de orase ale Romaniei. Soferi din intreaga tara au primit materialele informative in zonele principalelor intersectii, de la promoteri sau de la agentii politiei rutiere. De asemenea, le-au gasit la sectiile Politiei Rutiere din Bucuresti unde se fac constatari de daune si in marile complexe comerciale din intreaga tara. In plus, Brosura a fost distribuita si impreuna cu editia din 21 iunie a cotidianului Romania Libera.

Aceasta etapa a campaniei "Ce faci in caz de accident?" a completat elementele primelor sale etape (rolul asigurarii RCA, pasii de urmat in caz de accident etc.) cu o detaliere a procedurii de urmat in cazul accidentelor produse in strainatate.

Asigură-te aici