Toate articolele

Eurohold, compania-mamă a Euroins România, a semnat un acord de parteneriat cu European Athletics

22 August 2022 – Eurohold Bulgaria, compania-mamă a Euroins România, va avea statutul de Partener Oficial al European Athletics la categoria asigurări, iar implicarea va începe odată cu Campionatele Europene de Cros SPAR din 2022, care vor avea loc în Parcul Piemonte-La Mandria, în afara orașului Torino, Italia.

Evenimentele de atletism european acoperite de acest acord sunt următoarele:
Campionatele Europene de Cros SPAR 2022-2025
Campionatele Europene de Atletism din 2024 (Roma, Italia)
Campionatele Europene de Atletism în sală din 2023 și 2025
Campionatele Europene de Atletism pe echipe de primă divizie 2023 și 2025

În calitate de Partener Oficial al European Athletics, Eurohold va beneficia de drepturi de marketing de bază care includ vizibilitate pe panourile publicitare la evenimentele de mai sus, expunere în cadrul transmisiunii paneuropene în direct a Eurovision și în cadrul transmisiunii în direct a European Athletics, drepturi digitale, expunere digitală prin intermediul canalelor de comunicare ale European Athletics, ticketing și ospitalitate VIP.

“Sunt foarte încântat că European Athletics și Eurohold vor lucra împreună de la sfârșitul acestui an. Acest parteneriat arată cât de puternic este profilul și credibilitatea European Athletics, deoarece noul nostru partener este un jucător de mare greutate din sectorul european al asigurărilor”, a comentat Dobromir Karamarinov, președintele European Athletics.

“Pe lângă activitatea noastră de bază și ca parte a responsabilității noastre sociale corporative, ne propunem să sprijinim cauze și proiecte care sunt importante pentru oameni, care îmbunătățesc mediul în care trăim și calitatea vieții în ansamblu. Sportul este unul dintre domeniile cheie pe care le-am dezvoltat în ultimii 20 de ani, oferind oportunități bune pentru multe talente din acest sector. Având în vedere că ne-am extins semnificativ activitatea în Europa, este momentul să ne extindem programul social și pe acest continent. Suntem bucuroși să facem acest pas împreună cu regina sportului și așteptăm cu nerăbdare să construim un parteneriat puternic cu European Athletics pentru a stimula în continuare dezvoltarea sportului”, a declarat Assen Christov, președintele Eurohold.

“Parteneriatul cu Eurohold este o oportunitate extraordinară pentru European Athletics și arată, de asemenea, atractivitatea pe care o au evenimentele din portofoliul nostru, precum și valoarea pe care marile companii o acordă acum asocierii cu noi și cu sportul atletismului”, a adăugat Christian Milz, CEO al European Athletics.

Acordul a fost semnat în timpul Campionatelor Europene de Atletism de la Munchen 2022, la 18 august 2022.

Assen Christov, președinte al Consiliului de supraveghere al Eurohold
Dobromir Karamarinov, președinte al Asociației Europene de Atletism
Christian Milz, director executiv al European Athletics

Despre Eurohold Bulgaria AD
Eurohold Bulgaria AD este un grup energetic și financiar de top care își desfășoară activitatea în principal în Europa Centrală, de Est și de Sud-Est (CESEE). Acesta este listat la bursa de valori din Bulgaria și Varșovia. Eurohold deține Euroins Insurance Group AD (EIG), unul dintre cele mai mari grupuri de asigurări din regiune. EIG oferă o gamă completă de produse de asigurare, deservește peste 4 milioane de clienți din 13 țări și are peste 3000 de angajați. În 2021, Eurohold a achiziționat, prin intermediul subholdingului său deținut integral, Eastern European Electric Company, filialele din Bulgaria ale companiei energetice cehe CEZ Group, care funcționează acum sub marca Electrohold, au peste 3.000 de angajați și deservesc aproape 3 milioane de consumatori din această țară

Despre European Athletics
European Athletics este organismul continental care guvernează atletismul. Înființată în 1970, organizația este responsabilă de administrarea internațională a acestui sport în cadrul celor 51 de federații membre și de organizarea multora dintre cele mai importante competiții de atletism din Europa, inclusiv Campionatele Europene de Atletism și Campionatele Europene de Atletism în sală.

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1408.

Structura acestora poate fi consultată aici.

Îți mulțumim că ai vizitat euroins.ro

Deoarece punem mare preț pe satisfacția clienților, părerea ta este foarte valoroasă pentru noi. Am aprecia să ne oferi un răspuns la următoarea întrebare.

Deloc Foarte probabil