• Engleza EN
Cu o singură poliţă de asigurare de călătorie în străinătate de la Euroins poţi merge în mai multe excursii, la vară

București, 18 mai 2020

 

După o perioadă de restricții, asociată cu cea mai mare carantină din istoria lumii, o perioadă care ne-a afectat pe toți, pe prietenii și pe familiile noastre, Euroins România Asigurare Reasigurare SA dorește să salute sănătatea și viitoarea libertate de a călători din nou, oferind tuturor clienților noștri existenți și viitori posibilitatea de a obține o poliță de călătorie cu o acoperire suficientă la un preț extrem de scăzut.

Astfel, pentru o primă de asigurare de numai 25 de lei, cumpărătorul se poate asigura, împreună cu întreaga familie (soț/soție și copii cu vârste de până la 18 ani), în vederea călătoriei în străinătate. Polița de asigurare TRAVEL oferită în cadrul campaniei promoționale acoperă asistența medicală de urgență, în străinătate, până la valoarea de 1.000 de euro, tratamente stomatologice de urgență, cheltuieli de repatriere, cheltuieli cu căutarea și salvarea asiguraților. Acoperirea este destinată exclusiv călătoriilor în străinătate în scopuri turistice.

Valabilitatea poliței va fi de la 1 iunie la 31 august 2020, acoperind practic întreg sezonul turistic, fără limitări ale numărului de ieșiri din țară.

Prețul și oferta vin ca o expresie a angajamentului Euroins de a fi o companie responsabilă, responsabilă pentru siguranța tuturor, indiferent dacă ne conducem mașinile, stăm acasă sau călătorim în vacanță.

Noi toți trebuie să călătorim responsabil față de noi, de familiile noastre și oamenii din jurul nostru, și cu cât ne simțim mai în siguranță și mai protejați prin asigurare cu atât mai relaxantă și mai împlinită va fi călătoria noastră!

Fie că mergeți în Bulgaria, Grecia, Croația sau Austria sau oriunde în Europa (cu excepţia Turciei), veți beneficia de acelasi nivel de acoperire.

Poliţa poate fi achiziţionata în agenţiile Euroins Romania sau prin intermediul brokerilor parteneri.

 

Euroins Insurance Group AD

Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări care operează în regiunea CEE/SEE/CIS. Compania este concentrată pe oferirea unei game largi de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă. Grupul cu sediul central în Bulgaria operează în nouă ţări europene şi deşine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina şi Georgia. EIG operează de asemenea în Grecia şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia. În prezent, grupul de asigurări are peste 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi. În 2017, agenţia internaţională de rating financiar a acordat Euroins România, cea mai mare companie din cadrul EIG, ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă. EIG este o subsidiară a Eurohold Bulgaria, grup independent de top care operează în regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia şi Varşovia. Eurohold Bulgaria activează în operaţiuni de asigurări, leasing, vânzări auto, management de active şi investiţii.

www.eig.bg www.eurohold.bg

 

Asigură-te aici