• Engleza EN
Rezultatele consolidate auditate pe 2017 ale Eurohold
  19 aprilie 2018 Rezultatele consolidate auditate pe 2017 ale Eurohold – profitul a crescut la 24 de milioane de leva şi principala linie de business a crescut puternic ·          Veniturile au crescut cu 18% la 1,2 miliarde leva (613,55 milioane euro) ·... Citeste
Fitch acordă ratingul BB- societăţii de asigurări Euroins Romania
2 noiembrie 2017 Euroins Romania Insurance-Reinsurance SA a primit din partea Fitch Ratings ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă, potrivit unui anunţ oficial al agenţiei de rating.  Acest rating este un semnal pozitiv asupra succesului operaţiunilor Euroins Romania şi al eforturilor coordonate ale acţionarilor de a-i menţine poziţia... Citeste
Euroins Romania achiţionează portofoliul de asigurări non-viaţă de la ATE Insurance Romania S.A.
20 ianuarie 2017 Euroins Romania Insurance-Reinsurance SA, parte a Euroins Insurance Group EAD, unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări din Europa centrală şi de sud-est, a încheiat un acord de preluare a portofoliului de asigurări non-viaţă de la ATE Insurance Romania S.A., subsidiară a Piraeus Bank, cea mai mare bancă din Grecia. Acordul a fost... Citeste
Acţionarii Euroins Romania au transferat 100 de milioane de lei pentru mărirea capitalului social al companiei
27 decembrie 2016 Acţionarii Euroins Romania Asigurare-Reasigurare SA („Euroins”) au transferat în contul companiei suma de 100 de milioane de lei în data de 23 decembrie 2016, reprezentând mărirea de capital prevăzută pentru finalul anului. După această nouă creştere, capitalul social al Euroins se ridică la valoarea de 530 de milioane de lei.... Citeste
Euroins România atacă piaţa de asigurări de sănătate
Bucureşti - 29 august 2016 Euroins România extinde gama de produse de asigurare cu asigurarea de sănătate EuroProtect, valabilă într-o reţea de peste 460 de clinici medicale şi parteneri. Clienţii care optează pentru asigurarea EuroProtect pot alege între trei planuri de asigurare de bază şi pot adăuga două clauze, iar prima de asigurare este fixă... Citeste
Euroins România informează asupra măsurilor din planul redresare financiară aprobat de ASF
  INFORMARE DE PRESĂ                                                                                                  ... Citeste
Acţionarul Euroins România se extinde în Bulgaria şi Ucraina
  Euroins Insurance Group, acţionarul Euroins România, anunţă achiziția operațiunilor din Bulgaria și Ucraina ale Talanx International, al treilea cel mai mare asigurător din Germania, consolidate în companiile HDI Zastrahovane AD și HDI Strakhuvannya. Veniturile din primele brute pentru cele două companii achiziționate se ridică la 13 milioane de euro... Citeste
Euroins România finalizează mărirea de capital în valoare de 100 de milioane de lei
  Euroins România a finalizat cea de-a doua etapă a măririi de capital programată pentru 2014, în conformitate cu decizia luată la Adunarea Generală a Acţionarilor din aprilie 2014. Astfel, mărirea de capital în cele două tranşe totalizează 20 de milioane de euro. Ca urmare a acestei operaţiuni, capitalul social total al Euroins România... Citeste
Euroins România a început un an de creştere, după un 2014 de reconstrucţie
  Euroins România a intrat în 2015 cu un portofoliu de asigurări mult îmbunătăţit, un capital mărit şi cu datorii achitate, creând bazele reluării unei creşteri sănătoase.   Compania a redus anul trecut cu peste 70% numărul poliţelor de asigurare pe segmentele cu cea mai mare frecvenţă şi valoare mare a daunei (precum autocamioane... Citeste
Euroins are o reţea cu aproximativ 90 de service-uri cu decontare directă în beneficiul şoferilor
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti -   22 ianuarie 2014 Euroins România anunţă disponibilitatea unui număr de aproximativ 90 de centre autorizate de reparare a autovehiculelor prin decontare directă la nivel naţional, în efortul de a îmbunătăţi serviciile oferite consumatorilor români. Astfel, şoferii români care au poliţe RCA de la... Citeste
Euroins preia operațiunile QBE în România și Bulgaria
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti -   4 decembrie 2013 QBE, companie specializată în asigurari generale, a anunțat astăzi parteneriatul cu Euroins Insurance Group (Euroins) ce vizează transferul operațiunilor sale în România și Bulgaria. Părţile au convenit să păstreze confidenţialitate termenilor tranzacţiei.   Sub condiţia... Citeste
Black Friday vine la Euroins pe 29 noiembrie cu oferte fara egal!
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti -   25 noiembrie 2013 EUROINS România se alătură fenomenului Black Friday în data de 29 noiembrie cu oferte atractive la majoritatea tipurilor de asigurări existente în portofoliul companiei   Compania deţine în portofoliu asigurări de sănătate şi accidente, auto, facultative de locuinţa,... Citeste
EUROINS România deschide un call-center pentru o mai rapidă soluţionare a daunelor
Ca parte a eforturilor depuse permanent de către Euroins România pentru a oferi cea mai bună calitate a serviciilor, compania anunţă deschiderea unui call center care va sta la dispoziţia clienţilor de luni pana vineri, de la 9 la 17.30. Numerele de telefon aferente acestuia sunt 0800.41.04.12 şi 0800.41.04.13. În acest moment, serviciul este dedicat... Citeste
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti -   30 august 2013 EUROINS România a pus la dispoziţia ASF documente care atestă implementarea măsurilor impuse de autoritate   EUROINS România a primit în cursul zilei de ieri notificarea ASF – Autorităţii de Supraveghere Financiară prin care se dispune sancţionarea companiei cu interzicerea... Citeste
EUROINS România va lua toate măsurile care se impun pentru reluarea activităţii pe segmentul RCA în cel mai scurt timp
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti   29 august 2013 Ca urmare a informării de presă remise în cursul acestei zile de ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiară, prin care se comunică sancţionarea companiei EUROINS România cu interzicerea temporară a practicării asigurării RCA, le transmitem partenerilor şi colaboratorilor noştri că sunt depuse... Citeste
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti 27 august 2013 Achmea şi Euroins au ajuns la un acord privind transferul Interamerican Bulgaria Euroins Insurance Group şi Achmea au semnat un acord privind tranzacţia companiilor bulgare ale Achmea: Interamerican Insurance şi Interamerican Life. Acordul vizează transferul activităţilor de asigurare bulgare ale Achmea către... Citeste
In curând, Delfinariul din Constanţa poate avea un înlocuitor pentru Pei – Pei. EUROINS România va achita o despăgubire în valoare de 120.000 EUR
  INFORMARE DE PRESĂ Bucureşti 26 august 2013 EUROINS România a încheiat toate procedurile necesare acordării unei despăgubiri de 120.000 EUR Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, ca urmare a morţii delfinului Pei-Pei. În acest context, s-au creat toate premisele pentru ca în luna aprilie a anului viitor Delfinariul să... Citeste
EUROINS România – creştere de peste 100% în T1/2012
EUROINS România este una dintre cele patru companii de asigurări din România care a reuşit să înregistreze o creştere a volumului de business în primele trei luni din acest an. De asemenea, investind constant în sistemul de soluţionare a daunelor, compania a solutionat un numar de 12.106 dosare de dauna si a plătit de la începutul anului... Citeste
Sesizările şi reclamaţiile către EUROINS România se pot transmite acum mult mai uşor
EUROINS România a implementat pe site-ul companiei o nouă aplicaţie prin intermediul căreia sugestiile, reclamaţiile sau sesizările clienţilor vor fi soluţionate mai rapid şi mai eficient.   „Suntem întotdeauna foarte atenţi cu mesajele primite de la clienţii noştri, fie că este vorba de reclamaţii, sau pur şi simplu sugestii. De... Citeste
EUROINS România este asiguratorul Parohiei Sfântul Pantelimon şi va oferi despăgubirile necesare în cel mai scurt timp
  În contextul mediatizatului incendiu care a afectat la începutul acestei săptămâni Biserica Sfântul Pantelimon din Bucureşti, EUROINS România, companie asiguratoare a Parohiei Sfântul Pantelimon, informează că va soluţiona acest caz în cel mai scurt timp posibil. Astfel, o echipa EUROINS analizează în acest moment informaţiile... Citeste
CASCO BASIC de la EUROINS Romania - incepand de la 2% cota de prima!
Începând din aceasta luna, EUROINS România ofera soferilor un produs care se pliaza pe nevoile lor adaptate realitatilor actuale – asigurarea CASCO BASIC cu cota de prima de baza de 2% pentru autoturisme de pâna la 5 ani si de 2,3% pentru autoturisme cu vechime de 5 pâna la 8 ani. Tabelul de mai jos prezinta exemple de prime de asigurare pentru doua dintre... Citeste
Crestere de 13% pentru EUROINS Romania în primele 9 luni ale acestui an.
În primele noua luni din 2010, EUROINS România a înregistrat o crestere de 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungând la un volum de prime brute subscrise de aproape 247 milioane lei. Cea mai semnificativa majorare, de 132%, a fost înregistrata de companie pe segmentul asigurarilor property. Evolutia se datoreaza în special politelor... Citeste
EUROINS Romania, an parteneriat cu OttoBroker, lanseaza un produs unic de asigurare de locuinta cu despagubire instant.
Începând cu aceasta luna, clientii EUROINS si OttoBroker au la dispozitie un produs unic pe piata de asigurari din România: asigurarea de locuinta cu despagubire instant. Noul produs acopera si avarii cauzate de centrala termica, instalatia electrica sau instalatia de apa si raspundere pentru inundatii sau alte stricaciuni provocate vecinilor. Asigurarea poate fi platita... Citeste
Afacerile asiguratorului EUROINS Romania au înregistrat o crestere de 1,5% în primul semestru al anului în curs.
În primele sase luni din 2010, subscrierile companiei au atins valoarea de 42,3 milioane EURO, fata de cele 41,6 milioane EURO aferente primului semestru din 2009. În moneda nationala, valoarea primelor brute subscrise de EUROINS România a înregistrat o evolutie constanta în perioada analizata, în contextul unei scaderi a pietei de profil.... Citeste
Asigură-te aici