• Engleza EN
CASCO BASIC de la EUROINS Romania, un produs adaptat conditiilor economice actuale

Incepand din decembrie 2010, EUROINS Romania ofera soferilor un produs care se pliaza pe nevoile lor, adaptate conditiilor actuale: asigurarea CASCO BASIC cu cota de prima de baza de 2% pentru autoturisme de pana la 5 ani si de 2,3% pentru autoturisme cu vechime de 5 pana la 8 ani.

"Ne-am obisnuit clientii sa le fim aproape si sa le oferim mereu produse inovative, in deplina concordanta cu nevoile lor. CASCO BASIC, lansat acum, vine in sprijinul celor ale caror bugete au fost afectate de criza, dar isi doresc in continuare sa se asigure, intelegand importanta acestor produse de protectie, mai ales in vremuri tulburi din punct de vedere financiar", a declarat Iulius Alin BUCSA, Director General al EUROINS Romania.

CASCO BASIC ofera soferilor un pachet de baza de despagubiri pentru avarii precum ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau corpuri aflate in afara autoturismului asigurat, caderi ale autoturismelor (cadere in prapastie, cadere in apa cu prilejul transbordarii, cadere din cauza ruperii podului), derapari, rasturnari si nu numai. Se acorda despagubiri si pentru zgarierea autoturismului numai daca acesta prezinta si alte avarii directe, cu exceptia zgarieturilor, ca urmare a aceluiasi eveniment asigurat.

In plus, polita asigura, gratuit, si transportul autoturismului asigurat pe teritoriul Romaniei, in toate cazurile prevazute la capitolul riscuri asigurate, in limita unui singur transport pentru fiecare eveniment.

CASCO BASIC se poate incheia standard cu fransiza de 0,5% din suma asigurata, dar minim 100 EUR pentru riscurile de avarii (totale sau partiale) sau fara fransiza.

Tabelul de mai jos prezinta exemple de prime de asigurare pentru doua dintre cele mai vandute marci de autoturisme din Romania:

Asigură-te aici