• Engleza EN
Black Friday vine la Euroins pe 29 noiembrie cu oferte fara egal!

 

INFORMARE DE PRESĂ
Bucureşti - 25 noiembrie 2013

EUROINS România se alătură fenomenului Black Friday în data de 29 noiembrie cu oferte atractive la majoritatea tipurilor de asigurări existente în portofoliul companiei 

Compania deţine în portofoliu asigurări de sănătate şi accidente, auto, facultative de locuinţa, transport marfă, de bunuri mobiliare, răspundere civilă , călătorie etc., pentru care vineri, 29 noiembrie, anunţă oferte fără egal. 

„Am pregătit surprize plăcute clienţilor noştri, pe care îi invităm să viziteze website-ul societăţii pentru a afla lista produselor de asigurare ce intră în promoţia de Black Friday”, a declarat Mihnea TOBESCU, CEO Euroins România. 

Clienţii Euroins pot obţine reduceri la costul primelor de asigurare de până la 50% pe diverse linii de business, data în care pot beneficia de aceste oferte fiind 29 noiembrie 2013.

 

Despre EUROINS România

EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.

 

Asigură-te aici