Nu ești niciodată singur: Asistență rutieră de la Euroins

Serviciile de asistență rutieră sunt esențiale nu doar pentru cei care practică șofatul la nivel profesionist, ci și pentru posesorii de automobile care își doresc să călătorească fără griji, atât în țară, cât și în străinătate.

La Euroins, asistența rutieră este disponibilă asiguraților noștri 24h/24, în fiecare zi a săptămânii. Indiferent dacă ai rămas în pană de carburant, dacă întâmpini probleme tehnice sau dacă ai suferit un accident, partenerii noștri sunt întotdeauna pregătiți să intervină. În cel mai scurt timp posibil de la apelul tău către Euroins, o echipa va sosi la locația ta actuală, oriunde în țară sau în Europa, pregătită să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie.

Ce servicii de asistență rutieră îți punem la dispoziție?

Pentru că nevoile și dorințele fiecărui pasionat de călătorii sunt diferite, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu soluții diferite, astfel încât tu să o poți alege pe care ți se potrivește! Astfel, în funcție de polița de asigurare pentru care ai optat, Asistență rutieră Practic, Dinamic, A24 Mobility sau A24 International, putem acorda asistență rutieră în următoarele situații:

  • depanare și diagnoză la locul evenimentului;
  • acordare curent de pornire;
  • tractare, fără limită de kilometri:
  • asistență tehnică la telefon;
  • asistență de urgență în caz de accident;
  • transport pasageri și bagaje;
  • autovehicul de schimb și cazare (în cazul defecțiunilor de amploare);
  • repatriere pasageri și autovehicul (serviciu valabil în țară și în străinătate).

Nu uita că serviciile de asistența rutieră de bază sunt incluse și în cazul polițelor CASCO Euroins.

Indiferent de tipul de poliță pentru care optezi, furnizorii noștri se vor ocupa de organizarea tuturor demersurilor necesare (reparații, tractare, transport pasageri/bagaje etc.), astfel încât experiența ta de călătorie să nu fie afectată!

Ai avut un incident. Care e următorul pas?

Pentru a accesa serviciile de asistență acoperite de polițele noaste CASCO sau de polițele de Asistență Rutieră Practic și Asistență rutieră Dinamic, sună-ne oricând la numărul: 0372 165 672 (Pointer Systems).

Pentru a accesa serviciile de asistență acoperite de polițele noastre de Asistență Rutieră A24 Mobility si A24 International , ne poți contacta oricând la numărul: 0372 500 000 (A24 Assistance).

Drumurile tale sunt mai facile și mai sigure cu Euroins.

Descoperă mai multe informații despre polițele noastre și asigură-te că esți protejat de planul care ți se potrivește:

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1277.

Structura acestora poate fi consultată aici.