Nu ești niciodată singur: Beneficii asistență în străinătate cu Euroins

Fie că te pregătești pentru concediu sau pentru o călătorie de afaceri, partenerii tăi de la Euroins se vor asigura că nu ești niciodată singur, indiferent de problemele pe care le poți întâmpina. O asigurare medicală de călătorie de la Euroins îți asigură suport 24/7 și acces la servicii medicale de urgență pe întreaga perioadă a călătoriei tale.

În orice călătorie, o asigurare medicală de călătorie nu trebuie să-ți lipsească din bagaj! Deși se numără probabil printre ultimele lucruri pe care le bifezi pe listă atunci când te pregătești pentru plecare, asigurarea medicală este, fără îndoială, cel mai bun partener de luat la drum lung.

În ce situații îți va fi utilă o asigurare medicală de călătorie?

 • stare de sănătate alterată;
 • urgențe medicale și stomatologice;
 • asistență medicală pentru boli cronice preexistente;
 • accidente.

De asemenea, la Euroins acoperim și asistența medicală de urgență în cazul unei îmbolnăviri generate de riscuri pandemice precum COVID 19, în limita a 10% din suma asigurată de polița ta pentru călătorii.

Cum beneficiezi de asistența medicală inclusă în asigurare?

Simplu. Tot ce trebuie să faci este să ne suni în Call Center, să ne oferi câteva informații despre starea ta actuală, iar noi îți vom organiza și facilita accesul la serviciile de asistență medicală de urgență.

Echipa noastră este întotdeauna pregătită să intervină pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie! În planul de asigurare medicală de călătorie Euroins ai inclusă asistență 24/7, în limba română, prin rețelele partenere CORIS ASSISTANCE și NOVA ASSISTANCE.

Ce alte riscuri sunt acoperite?

În funcție de tipul de deplasare, dar și de valoarea poliței de asigurare, îți punem la dispoziție trei variante de pachete pentru călătorie: STANDARD, PREMIUM și ADVENTURE.

Pe lângă beneficiile de bază, care includ asistență medicală de urgență, polițele de asigurare pentru călătorie de la Euroins pot include și:

 • asigurarea persoanelor în caz de accidente
 • răspunderea Civilă Personală față de Terți
 • asigurarea pentru bagaje pierdute, furate sau deteriorate
 • acoperirea costurilor pentru întârzierea zborului
 • acoperirea costurilor pentru întârzierea bagajelor
 • acoperirea costurilor transportului copilului/copiilor înapoi în țară
 • clauza suplimentară de Asistență Rutieră.

Planifică toate detaliile călătoriei tale alături de Euroins.

Dacă iubești aventura, dar, cu toate astea, ești amatorul unei călătorii fără riscuri, nu ezita să ne contactezi pentru a discuta despre o asigurare de călătorie potrivită nevoilor tale! Descoperă mai multe informații despre pachetele noastre » aici.

Dragă client,

În sprijinul păgubiților, dar și al vinovaților din accidente rutiere, formularul de constatare amiabilă poate fi completat acum și electronic direct de pe telefon.

Poți descărca gratuit aplicația dezvoltată de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) si asigurătorii RCA prin scanarea codului QR.

Mai multe informaţii despre aplicatia dedicată, poţi sa regăsesti aici.

Pentru deschiderea unui dosar de daune, după completarea formularului, este necesară avizarea evenimentului la Euroins folosind pagina web dedicată.

Petițiile/reclamațiile formulate împotriva societății EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA și înregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ în ultimele 3 luni sunt în număr de 1277.

Structura acestora poate fi consultată aici.