Sănătate Cheltuieli medicale pentru cetățenii străini

Ce este asigurat

Sănătatea ta este cel mai important lucru, mai ales când te afli pe teritoriul unei alte țări. Alege să-ți petreci timpul în România fără griji.

Acoperim cheltuielile medicale pentru persoanele fizice de naționalitate străină, aflate temporar în România, având calitatea de turist, posesor al vizei de ședere sau viitor posesor al vizei de ședere eliberată de Autoritățile competente.

Este important de reținut și faptul că asigurarea oferită de Euroins îți facilitează obținerea vizei de ședere pe teritoriul României.

Pentru ce ai nevoie

Euroins preia următoarele cheltuieli medicale ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri, pe perioada șederii tale pe teritoriul României:

1. Asistență medicală de urgență, până la stabilizarea stării pacientului, care presupune:

  • Consultații și investigații în scop diagnostic;
  • Tratament și medicație;
  • Spitalizare pentru maxim 30 zile;
  • Intervenție chirurgicală, inclusiv anestezie și utilizarea sălii de operație;
  • Tratament dentar de maximă urgență în caz de accident, care este necesar și uzual pentru calmarea directă a durerii pentru cel mult 2 dinți, până la suma maximă de 150 euro/dinte.

2. Transport medical: cheltuielile de transport, necesar și prescris de medic, în România până la cel mai apropiat spital de locul în care se afla Asiguratul.

Pentru a acoperi o gamă cât mai largă de nevoi, îți oferim cinci planuri de asigurare, cu acoperiri de 3.000 euro, 5.000 euro, 7.000 euro, 10.000 euro și 30.000 euro.

Cât costă

De exemplu, în funcție de durata pentru care soliciți acoperire și de suma asigurată a planului ales, prețul poliței variază între 12 euro și 215 euro pentru scop turistic. Pentru călătorii în scop lucrativ, prima de asigurare poate fi ajustată în funcție de tipul meseriei practicate.

Te rugăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă, personalizată pe nevoile tale.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.