RCA Carte Verde

Ce este asigurat

Condu responsabil și asigură-te că îi protejezi pe cei din jur: contractează asigurarea de răspundere civilă auto Carte Verde la Euroins.

Euroins acoperă proprietarii de vehicule înmatriculate sau înregistrate în România, pentru cazurile de răspundere civilă delictuală, faţă de ţerțele persoane prejudiciate prin accidente de vehicule, produse pe teritoriul statelor membre ale sistemului internaţional Carte Verde, ale căror iniţiale nebarate se regăsesc în documentul de asigurare Carte Verde.

Pentru ce ai nevoie

Euroins acordă despăgubiri pentru prejudiciile provocate prin accidente de vehicule produse în limitele teritoriale de acoperire, în conformitate cu legislaţia în vigoare din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul.

Despăgubirile se acordă pentru pagube materiale, cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată, vătămari corporale sau deces și inclusiv pentru prejudicii fară caracter patrimonial.

Cât costă

În funcție de perioada de asigurare dorită, de țările pentru care ai nevoie de acoperire, de categoria și caracteristicile tehnice ale vehiculului pe care îl deții, îți vom calcula prima de asigurare. Te rugăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană