RCA Asigurarea de frontieră

Ce este asigurat

Condu responsabil și asigură-te că îi protejezi pe cei din jur: încheie asigurarea de frontieră la Euroins.

Asigurarea de frontieră se poate emite pentru vehiculele înmatriculate/înregistrate în țari nemembre ale Spațiului Economic European – (S.E.E.) care pătrund pe teritoriul României fără a avea un contract RCA valabil sau al căror contract RCA expiră pe teritoriul României.

Conducătorul auto al unui vehicul care este înmatriculat/înregistrat într-un stat terț, cu excepția aceluia care deține o Carte Verde valabilă, emisă sub autoritatea unui birou național competent, și cu excepția conducătorului auto a cărui asigurare de răspundere civilă pe teritoriul statului membru de reședință este garantată de biroul național al acelui stat, este obligat să încheie un contract de asigurare de frontieră la pătrunderea pe teritoriul României.

Pentru ce ai nevoie

Asigurarea de frontieră are ca scop acoperirea prin asigurare a riscurilor de răspundere civilă pentru vehiculele care sunt înmatriculate/ înregistrate într-un stat terț și care pătrund pe teritoriul României fără a avea un contract RCA valabil sau al căror contract RCA expiră pe perioada șederii în România.

Asigurarea de frontieră acoperă prejudiciile suferite în urma unor evenimente produse în limitele teritoriale de aplicare pe perioada de valabilitate prevăzută în certificatul de asigurare de frontieră.

Cât costă

În funcție perioada de asigurare dorită, de țările pentru care ai nevoie de acoperire, de categoria și caracteristicile tehnice ale vehiculului pe care îl deții, îți vom calcula prima de asigurare. Te rugăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.