Alte asigurări de răspundere civilă a autovehiculelor A transportatorului față de călători

Ce este asigurat

Transportă-ți călătorii în siguranță.

Euroins îți oferă acoperire pentru prejudiciile produse prin accidente rutiere călătorilor și bagajelor acestora, transportați în baza unui contract de transport.

Pentru ce ai nevoie

Euroins acoperă răspunderea transportatorilor față de călătorii transportați, în caz de accidente rutiere survenite din vina exclusivă a transportatorului, pentru cazurile de deces, vătămare corporală și pentru pagubele materiale suferite de călători pe timpul traseului.

Îți vom acorda despăgubiri pentru:

  • Cazurile de invaliditate permanentă (totală sau parțială) a călătorilor ce se aflau în vehiculul asigurat, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat acesta;
  • Cazurile de deces al călătorilor ce se aflau în vehiculul asigurat, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat acesta;
  • Cazurile de deteriorare și distrugere a bagajelor călătorilor ce se aflau în vehiculul asigurat, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat acesta.

Cât costă

Te așteptăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă, potrivită nevoilor tale.

Avem mai multe planuri de acoperire în funcție de limita răspunderii aleasă și îți vom oferi o primă adecvată în funcție de capacitatea de transport a vehiculului tău.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană