Răspundere civilă profesională Medici veterinari, tehnicieni și asistenți veterinari

Ce este asigurat

Și animalele au nevoie de îngrijire medicală, iar tu, ai nevoie de un partener ca Euroins pentru a se îngriji de eventualele prejudicii ce pot rezulta din activitatea ta profesională.

Îți acoperim răspunderea civilă profesională față de stăpânii pacienților tăi.

Pentru ce ai nevoie

Răspundem în numele tău pentru prejudiciile provocate din culpă clientului tău (proprietar/deținător de animale) astfel:

  • Sumele pe care ești obligat să le plătești cu titlu de despăgubire prin comiterea din culpă a unor acte de imprudență, neglijență, eroare sau omisiune manifestate în timpul serviciilor medicale veterinare acordate pe parcursul perioadei de asigurare;
  • Cheltuielile de judecată la care ești obligat în procesul civil.

Cât costă

Prima de asigurare se stabilește în funcție de categoria medicală din care faci parte (medici veterinari, tehnicieni veterinari, farmaciști veterinari sau asistenți veterinari) și de limita de răspundere. Franșiza (partea din daună pe care o vei suporta tu) este de 15 % din cuantumul prejudiciului pentru toate cadrele veterinare.

Pentru medici veterinari, limita de răspundere poate fi între 3.500 euro și 35.000 euro, iar primele de asigurare se încadrează în intervalul 11 euro/an și 90 euro/an.

Pentru tehnicieni veterinari, farmaciști veterinari și asistenți veterinari, limita de răspundere poate fi între 1.000 euro și 20.000 euro, iar primele de asigurare se încadrează în intervalul 2 euro/an și 34 euro/an.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană