Garanții Participare la licitații

Ce este asigurat

Euroins îți oferă protecție financiară pentru dezvoltarea afacerii tale, facilitându-ți participarea la mai multe licitații publice.

Îți garantăm acoperirea pierderilor înregistrate de Beneficiar ca urmare a producerii în perioada asigurată a evenimentelor asigurate, pe care compania ta nu le poate onora/acoperi la data solicitării de plată a despăgubirii transmisă de Beneficiar, în conformitate cu prevederile fișei de date.

Pentru ce ai nevoie

Prin această aceasta garanţie compania ta și Euroins se angajează ferm și irevocabil, privind plata necondiţionată în favoarea Beneficiarului a unei despăgubiri, în limita sumei asigurate, în cazul apariției uneia din următoarele situații:

  • Compania ta își retrage oferta în perioada de valabilitate a acesteia;
  • Compania ta câștigă licitația, oferta fiind stabilită câștigătoare, dar refuzi să semnezi contractul care face obiectul licitației în perioada de valabilitate a ofertei;
  • Oferta companiei tale este stabilită câștigătoare, dar nu constitui garanția de bună execuție în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului.

Cât costă

Prima de asigurare diferă în funcție de bonitatea companiei tale, perioada asigurată și suma garantată. Te rugăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă, personalizată pe nevoile tale.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană