Alte bunuri Nave de agrement

Ce este asigurat

Ești pasionat de navigație? Nu uita să ancorezi și în portul Euroins: aici îți oferim cea mai bună protecție atât ție cât și ambarcațiunii pe care o deții.

Îți acoperim:

 • Daunele produse navelor de agrement (inclusiv componentele, echipamentele, mașinile și șalupele auxiliare ale acesteia, instalațiile și decorațiunile interioare, accesoriile și bunurile personale) ca urmare a evenimentelor asigurate;
 • Invaliditatea permanentă sau decesul persoanelor aflate la bord;
 • Răspunderea civilă a asiguratului.

Pentru ce ai nevoie

În funcție de opțiunea ta poți beneficia de următoarele acoperiri:

SECTIUNEA 1 îți asigură:

 • Pierderea sau deteriorarea proprietății asigurate ca urmare a producerii evenimentelor: eșuări pe mal, revărsarea apei în interiorul ambarcațiunii, scufundarea acesteia, eșuări pe fundul apei, deteriorarea ambarcațiunii prin ruperea, îndoirea sau deformarea catargelor, bompreselor și vergilor, precum și prin sfâșierea acestora când ambarcațiunea stă pe loc sau în timpul manevrelor de înaintare, accidente, incendii, arderi, focuri mocnite, scurt-circuite, fulgere, explozii, cazuri de forță majoră, jaf, furt, acte de piraterie, acțiuni rău-voitoare și ciocniri cu obiecte fixe sau plutitoare;
 • Furtul obiectelor securizate si fixate adecvat pe punte sau de ambarcațiune și furtul motoarelor din afara bordului;
 • Transportarea pe uscat, pe fluvii sau cu feribotul a ambarcațiunii pe o remorcă este asigurată pe întreg teritoriul Europei sau pentru o zonă de croazieră mai mare specificată în poliță;
 • Orice staționare obișnuită în afara apei.

SECȚIUNEA 2 asigură toate persoanele aflate la bordul navei cu acordul Asiguratului pentru riscurile de deces sau invaliditate permanentă (totală sau parțială) survenite ca urmare a producerii accidentului.

SECȚIUNEA 3 îți acoperă răspunderea civilă, declanșată ca urmare a producerii evenimentelor asigurate în care este implicată nava, inclusiv răspunderea persoanelor care navighează sau răspund de nava asigurată.

Euroins acordă despăgubiri pentru:

 • Sumele pe care Asiguratul este obligat să le plătească persoanelor păgubite;
 • Cheltuielile necesare pentru a muta/înlătura epava;
 • Cheltuielile de judecată făcute de păgubit;
 • Cheltuielile de judecata făcute de Asigurat, stabilite de lege ori de către instanțele de judecată, dacă acesta a fost obligat la plata despăgubirilor.

Cât costă

În funcție de acoperirile dorite (Secțiuni), de tipul ambarcațiunii de agrement pe care o deții, de zona de navigație și regimul de utilizare a navei, îți vom calcula prima de asigurare. Te rugăm să iei legătura cu noi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă, personalizată pe nevoile tale.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.