Accidente Sportivi

Ce este asigurat

Oriunde veți juca, noi vă vom fi alături. Alături de Euroins poți contribui la liniștea de care au nevoie sportivii clubului tău, pentru realizarea performanței.

Știai că în România, doar aproximativ 2% din numărul total al sportivilor legitimați sunt asigurați?

Pot încheia asigurarea pentru sportivii legitimați, cluburile, asociațiile sau organizațiile din industria sportului. Asigurarea de accidente a sportivilor este concepută astfel încât să acopere atât jucătorii sportivi amatori cât și pe cei profesioniști, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani.

Euroins va acoperi riscurile de incapacitate permanentă totală și deces ca urmare a unor accidente produse în timpul participării la activitatea sportivă competițională precum și a antrenamentelor aferente acesteia. Sunt incluse în această categorie și colapsul fizic sau afecțiunile datorate efortului fizic deosebit, ruperea diferitelor organe produsă brusc ca urmare a efortului fizic excesiv în timpul desfășurării activității sportive.

Pentru ce ai nevoie

Euroins îți acordă indemnizații pentru riscurile de bază cât și pentru o serie de extinderi speciale, pe care le poți alege în funcție de specificul ramurii sportive din care faci parte tu, sau clubul pe care îl reprezinți:

Riscuri acoperite Sume maxime asigurate
Spitalizare 18.000 euro maxim 90 zile pe an
Convalescență 6.000 euro
Incapacitate temporară de joc 12.000 euro maxim 90 zile pe an
Intervenții chirurgicale 6.000 euro
Cheltuieli medicale (transportul cu ambulanța, medicamente, proteze, orteze, cârje, scaune cu rotile, etc) 500 euro
Fracturi osoase 1.000 euro
Imobilizare în aparat gipsat 225 euro maxim 45 zile pe an
Invaliditate permanentă 60.000 euro
Deces 30.000 euro

Cât costă

Prima de asigurare diferă în funcție de gradul de risc al sportului practicat, acoperirile alese și sumele asigurate ale acestora.

Pentru o sumă asigurată la deces de 5.000 euro și de 10.000 euro la invaliditate permanentă, pentru un sport din categoria celor cu balon, polița poate costa pentru fiecare sportiv între 50 lei pe lună – pentru riscurile de bază și 82 lei pe lună – pentru o protecție completă (incluzând spitalizare, incapacitate temporară, intervenții chirurgicale, cheltuieli medicale, fracturi osoase și imobilizare în aparat gipsat).

Pentru plata integrală sau semestrială a primei de asigurare, beneficiezi de 10%, respectiv 5% reducere a primei de asigurare.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.