Accidente Persoane

Ce este asigurat

Chiar dacă toate relele te ocolesc, întodeauna e bine să fii prevăzător. Euroins îți oferă sprijinul financiar necesar pentru a trece mai ușor peste urmările oricărui accident.

Produsul este flexibil, permițându-ți să-ți alegi atât acoperirile de care ai nevoie cât și sumele asigurate, astfel încât tu să beneficiezi de o recuperare rapidă și liniștită, iar familia ta sau cei dragi ție să fie protejați în cazul în care tu suferi un accident.
Îți oferim acoperire 24 de ore pe zi pe teritoriul României, inclusiv la locul de muncă, dar și posibilitatea extinderii acesteia în întreaga lume.

Sunt acoperite accidentele produse ca urmare a circulaţiei mijloacelor de transport, insolaţii, degerǎri, colaps prin căldură sau frig, asfixierea prin emanaţie de gaze şi/sau de vapori şi urmările ingerării accidentale de substanţe toxice, arsuri, înec, lovire, cǎdere, alunecare, înțepare, tăiere, explozii, prăbuşiri/alunecări de teren, acţiunea fulgerului, acţiunea curentului electric, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, accidentele provocate de funcţionarea maşinilor, aparatelor, uneltelor, accidentele rezultate în urma acţiunii armelor.

Pentru ce ai nevoie

Euroins îți acordă indemnizații pentru:

Riscuri acoperite Sume asigurate maxime
Spitalizare 18.000 euro maxim 180 zile pe an
Convalescență 6.000 euro
Incapacitate temporară de muncă 12.000 euro maxim 180 zile pe an
Intervenții chirurgicale 6.000 euro
Arsuri 6.000 euro
Cheltuieli medicale (transportul cu ambulanţa, medicamente, proteze, orteze, cârje, scaune cu rotile, etc) 500 euro
Fracturi osoase 1.000 euro
Imobilizare în aparat gipsat 225 euro maxim 45 zile pe an
Invaliditate permanentă 60.000 euro
Deces 30.000 euro

Cât costă

Prima de asigurare diferă în funcție de acoperirile alese și sumele asigurate ale acestora.

Pentru o sumă asigurată de 20.000 euro la invaliditate permanentă și de 10.000 euro la deces, polița poate costa între 1,5 lei pe zi – pentru riscurile de bază și 4 lei pe zi – pentru o protecție completă (incluzând spitalizare, incapacitate temporară de muncă, intervenții chirurgicale, arsuri, cheltuieli medicale, fracturi osoase și imobilizare în aparat gipsat).

În cazul în care alegi plata integrală sau semestrială a primei de asigurare, beneficiezi de 10%, respectiv 5% reducere a primei de asigurare.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană
SMS-ul de validare a fost trimis pe telefonul dvs. Vă rugăm să introduceți codul.
Emailul de validare a fost trimis pe adresa dvs. Vă rugăm să introduceți codul.