Accidente Angajați

Ce este asigurat

Dacă ai grijă de angajații tăi, aceștia vor avea grijă de afacerea ta. Euroins te ajută să contribui la bunăstarea angajaților tăi chiar și în situații neprevăzute.

Produsul îl adaptezi exact cum îți dorești, astfel încât să alegi pentru angajații tăi atât acoperirile de care au nevoie cât și sumele asigurate potrivite pentru ca ei să beneficieze de o recuperare rapidă, iar familiile acestora sau cei dragi lor să fie protejați.

La Euroins poți alege ca angajații tăi să beneficieze de asigurare și în afara programului de lucru, 24 ore din 24, pe teritoriul României sau în alte țări.

Acoperim accidentele de muncă precum și accidentele cauzate de activități care nu au legătură cu procesul muncii, dar au loc la sediul companiei tale, ori în alt loc de muncă organizat de tine, în timpul programului de muncă și nu se datorează culpei exclusive a angajatului tău.

De asemenea sunt acoperite de polița noastră de asigurare, accidentele produse ca urmare a circulației mijloacelor de transport, insolații, degerări, colaps prin căldură sau frig, asfixierea prin emanație de gaze și/sau de vapori și urmările ingerării accidentale de substanțe toxice; arsuri, înec, lovire, cădere, alunecare, înțepare, tăiere, explozii, prăbușiri/alunecări de teren; acțiunea fulgerului, acțiunea curentului electric, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, accidentele provocate de funcționarea mașinilor, aparatelor, uneltelor, accidentele rezultate în urma acțiunii armelor.

Pentru ce ai nevoie

Euroins îți acordă indemnizații pentru:

Riascuri acoperite Sume maxime asigurate
Spitalizare 18.000 euro maxim 180 zile pe an
Convalescență 6.000 euro
Incapacitate temporară de muncă 12.000 euro maxim 180 zile pe an
Intervenții chirurgicale 6.000 euro
Arsuri 6.000 euro
Cheltuieli medicale (transportul cu ambulanța, medicamente, proteze, orteze, cârje, scaune cu rotile, etc) 500 euro
Fracturi osoase 1.000 euro
Imobilizare în aparat gipsat 225 euro maxim 45 zile pe an
Invaliditate permanentă 60.000 euro
Deces 30.000 euro

Cât costă

Prima de asigurare diferă în funcție de profilul societății tale, acoperirile alese și sumele asigurate ale acestora. Pentru o primă de asigurare decentă, angajații tăi se vor simți în siguranță.

Te poți convinge analizând exemplul de mai jos:

  • Pentru o sumă asigurată de 20.000 euro la invaliditate permanentă și de 10.000 euro la deces, polița poate costa pentru fiecare angajat între 23 lei pe lună și 50 lei pe lună;
  • Iar în cazul în care alegi plata integrală sau semestrială a primei de asigurare, beneficiezi de 10%, respectiv 5% reducere a primei de asigurare;
  • De asemenea, beneficiezi de reduceri și în funcție de numărul de angajați pe care dorești sa îi protejezi.

Mai multe informații

Solicită o ofertă personalizată

Completează datele, oferă-ne acordul tău și te vom contacta cu o ofertă personalizată pe nevoile tale!

Tip persoană