• Engleza EN

Asigurare medicala expati

OBIECTUL ASIGURĂRII

Asigurarea se adreseaza cetatenilor straini cu varsta de maxim 70 ani, care calatoresc in scop turistic, studii sau lucrativ pe teritoriul Romaniei.

 

RISCURI ASIGURATE

In cazul unei imbolnaviri sau unui accident vor fi acoperite cheltuielile provenind din:

 

  • Asistență medicală de urgență, până la stabilizarea stării pacientului, care presupune:

 

a. consultații și investigații în scop diagnostic;

b. tratament și medicație;

c. spitalizare pentru maxim 30 zile;

d. intervenție chirurgicală, inclusiv anestezie și utilizarea sălii de operație;

e. tratament dentar de maximă urgență în caz de accident, care este necesar și uzual pentru calmarea directă a durerii pentru cel mult 2 dinți, până la suma maximă de 150 euro/dinte

 

  • Transport medical: cheltuielile de transport, necesar și prescris de medic, în România până la cel mai apropiat spital de locul în care se afla Asiguratul

 

 

TERITORIALITATE

Romania.

PERIOADA DE ASIGURARE
Asigurarea poate fi încheiata pentru minim 1 luna si maxim 12 luni, conform solicitarii transmise de Asigurat.

SUMA ASIGURATĂ
Sumele asigurate disponibile la alegerea persoanei asigurate sunt: : 3.000 Eur, 5.000 Eur, 7.000 Eur si 10.000 Eur.

PRIMA DE ASIGURARE
Prima de asigurare se stabilește în funcție de suma asigurată, activitatea desfășurată și perioada de acoperire solicitată de Asigurat. Polita nu va produce efecte daca prima de asigurare nu este achitata anticipat si integral.

OBLIGAŢIILE ASIGURATULUI/CONTRACTANTULUI
Asiguratul are obligatia de a furniza toate informatiile necesare, corecte si complete, la emiterea contractului de asigurare. De asemenea, pe durata de valabilitate a contractului, Asiguratul trebuie sa informeze EUROINS despre orice modificare aparuta sau despre orice eveniment care ar putea determina raspunderea EUROINS.
In cazul unui eveniment asigurat, Asiguratul are obligatia de a ne contacta in maxim 5 zile calendaristice pentru a beneficia de acoperirile contractuale. Plata despagubirilor cuvenite se va face numai in baza facturilor in original si a rapoartelor medicale puse la dispozitia EUROINS de persoana asigurata.

Asigură-te aici